Inici > La ciutat de Barcelona > Informació turística

Imprimeix la pàgina:

Informació turística

Itineraris per dies

Barcelona no té límits, però el calendari sí. Els itineraris per dies s'ajusten a la vostra agenda, perquè pugueu gaudir la ciutat al màxim. I no us preocupeu: ja sigui veient-ne allò més imprescindible, explorant la ciutat més a fons o fins i tot fent excursions pels seus voltants, Barcelona us deixarà amb ganes de tornar-hi.

Consulteu els itineraris per dies

Rutes temàtiques

Quantes Barcelones esteu disposats a conèixer? Amb les rutes temàtiques que us proposem podreu seguir la pista de la ciutat des dels seus temps de colònia romana fins al seu actual caràcter modern, sense passar per alt la petjada que hi han deixat els grans genis de l'art i la cultura. Totes les Barcelones que han fet i continuen fent la ciutat us esperen.

Consulteu les rutes temàtiques

Zones d’interès

Què hi ha per aquí? I uns carrers més enllà? Sigueu on sigueu de Barcelona, segur que molt a prop, al barri o al districte, hi ha alguna cosa que cal veure: joies del Modernisme i de l'arquitectura contemporània, mercats per regalar-se els sentits, tresors de l'antiga ciutat romana i medieval, parcs on relaxar-se… I el millor és que no cal ser un gran explorador per trobar-los i conèixer tots els barris de Barcelona.

Consulteu les zones d’interès

Bus turístic

El Barcelona Bus Turístic de dos pisos us passeja i us ajuda a descobrir, de la forma més còmoda, els llocs més atractius i interessants de la ciutat. Podreu pujar al Bus i baixar-ne tantes vegades com vulgueu, a qualsevol de les 44 parades. Combineu les 3 rutes amb el mateix bitllet -disposeu de cinc punts de connexió- i... deixeu-vos portar!

Informació sobre el Bus Turístic

Més informació

bcn.cat bcn.cat