Inici > Governs en el camí a Copenhaguen > Governs regionals > The Climate Group

Imprimeix la pàgina:

The Climate Group

L’any 2004 es va constituir The Climate Group, una organització l’objectiu de la qual és ajudar a governs i institucions privades a assolir una economia mundial baixa en carboni.

The Climate Group està format per governs regionals, empreses, associacions i d’altres que estiguin implicats en la lluita contra el canvi climàtic.

El Govern de Catalunya va participar activament en la primera cimera mundial de líders en canvi climàtic l’any 2005, amb la signatura de la Declaració de Montreal, conjuntament amb altres 37 governs regionals dels EUA, Canadà, Europa, Àfrica, Austràlia i Amèrica del Sud, a través del The Climate Group. La Declaració estableix compromisos de reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle, energies renovables, eficiència energètica, agricultura o transport eficient.

L’any 2008, a Poznan, Catalunya va participar en la segona cimera mundial de líders en canvi climàtic a través del The Climate Group, i va signar la Declaració de Poznan en la qual es va acordar un programa de treball a seguir per part dels signataris per tal de fer front a la lluita contra el canvi climàtic.

Enllaços externs relacionats