Barcelona, ciutat de ciència
Destaquem

El Tiquet Ciència es consolida com a oferta de 7 centres de ciència

Museu Marítim de Barcelona

Una de les iniciatives nascudes en el marc del programa Barcelona Ciència 2007 és el Tiquet Ciència, una proposta que ofereix la possibilitat d’adquirir una entrada per set centres de ciència a un preu de 18’5€. Aquesta iniciativa depassarà aquest any dedicat a la ciència i es consolida com una oferta permanent d’aquests centres que són CosmoCaixa, el Jardí Botànic de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals, el Parc Zoològic de Barcelona, el Museu Agbar de les Aigües, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i el Museu Marítim de Barcelona.
El Tiquet Ciència té a més, aquest 2007, l’especificitat que cadascun d’aquests centres ha programat activitats familiars al voltant d’un eix temàtic, els colors. Aquest mes de novembre lidera la iniciativa el Museu Marítim de Barcelona, a l’avinguda de les Drassanes, amb la proposta Colors a la mar, que es desenvolupa a través d’un recorregut per la col·lecció permanent del Museu i crea un diàleg entre les peces exposades i els colors.
Dimecres, 31 d’octubre, concert de música electroacústica a càrrec del Grup XXI, en col·laboració amb la Fundació Phonosmúsica, una actuació que inclou l’estrena de Synchronisms No. 2 de Mario Davidovsky, de l’any 1964, considerat un “clàssic” del món de la música electroacústica. El concert es farà a la sala Mompou de l’SGAE, al passeig Colom, 6, a dos quarts de vuit del vespre. L’entrada és gratuïta.
Dijous 1 de novembre s’inaugura l’exposició Navegant per la Ciència, una mostra que fa un recorregut per la navegació oceànica des d’un punt de vista científic. Durant 4 mesos, Navegant per la Ciència explicarà quines són les condicions amb les quals un navegant oceànic ha de conviure durant una travessa: la meteorologia, l’entorn natural, la necessitat de dominar les noves tecnologies i el coneixement de l’ésser humà. Aquesta exposició s’emmarca en les activitats relacionades amb la regata Barcelona World Race, que sortirà l’11 de novembre del port de Barcelona. Navegant per la Ciència es podrà visitar fins al 29 de febrer del 2008, en horaris de dilluns a divendres, de 9 del matí a 5 de la tarda, i dissabtes, diumenges i festius, d’11 del matí a 8 del vespre.


Més destacats

Ministerio
Documento sin título