Ajuntament de Barcelona

Música electrònica

 

Música electrònica

La música, especialment la vinculada amb les noves tecnologies, és l'especialització i un punt de referència en el treball del centre cívic. Per aquest motiu compta amb un laboratori de creació musical on s'ofereixen cursos específics amb aquesta temàtica. Aquest laboratori també vol ser un punt de trobada per a aquells que volen conèixer en què consisteix la música electrònica. Per a aquells que ja en coneixen el llenguatge, volem compartir els vostres treballs creatius.

 

Bona part de la programació musical del centre cívic es basa en la jove creació. Si tens projectes musicals vinculats al món de l'electrònica i l'experimentació els pots presentar al centre i els tindrem en compte a l'hora d'elaborar l'agenda musical.

 

Música electrònica

Cada dos anys se celebra la Mostra Sonora i Visual, que és el projecte més significatiu que organitza el convent en línia amb la seva especialització. Durant 3 dies es mostren els projectes musicals, audiovisuals i expositius d'uns 50 artistes, que s'han escollit mitjançant una convocatòria oberta i que en edicions anteriors ha convocat aproximadament quatre mil persones.

 

pdf Programació musical

pdf Cicle Recorreguts SonorsMostra Sonora i Visual
Convocatòria 2012 : 1/02 al 5/03


Vídeo resum edició 2010
BASES 

(Català i Castellano)


pdf Mostra Sonora i VisualFormulari d'inscripció DOC


Formulari d'inscripció PDF