Ajuntament de Barcelona

Espai jove

 

Servei orientat als adolescents i joves del territori (entre els 13 i els 25 anys) amb tallers interedat especialitzats per a joves relacionats amb les especialitzacions del centre cívic, espai de suport a iniciatives juvenils, informació i assessorament.

 

+Informació a jac@transit.es

 

pdf Flyer de joves

 

Activitats de joves

La proposta del servei es concreta en:

 

Tallers especialitzats per a joves
Alguns d'inscripció i pagament trimestral (breakdance, customització de roba...) i d'altres gratuïts, relacionats amb temes formatius i de lleure.

 


Suport a iniciatives juvenils (col·lectiu JAC)
Projecte de suport a grups i col·lectius amb interessos concrets. Es dóna informació, assessorament i suport infraestructural, d'espai, de material i institucional per realitzar el seu projecte amb l'objectiu de potenciar l'autogestió dels joves i que no siguin només consumidors, sinó que es converteixin en productors de cultura.


Activitats de joves Activitats de joves

Xarxa territorial
La intervenció sociocomunitària es defineix a partir de les intervencions dirigides a promoure i enfortir el teixit associatiu del territori a partir de la realització de programacions conjuntes, de col·laboracions en les seves programacions i del suport infraestructural, logístic, tècnic, econòmic i d'assessorament.


Punt JAC
Punt d’informació juvenil amb temàtiques específiques per a joves (sexualitat - salut - drogues - formació - temps lliure - món laboral).

 

Activitats extraordinàries
Casal d'estiu i colònies, sortides puntuals per Nadal i Setmana Santa.


Activitats de joves