Ajuntament de Barcelona La Ciutat Ajuntament Turisme Negocis Inici Mapa web Recerca Mapa web Mapa web
Centre_interelgiós barcelona
Centre_interelgiós barcelona

Barcelona és una ciutat amb diversitat de creences. S’hi troben pràcticament totes les tradicions religioses que hi ha al món. També les visions laiques de la vida hi estan ben arrelades. Totes aquestes conviccions, religioses o no religioses, són una veritable riquesa per a l’esperit de la nostra ciutat. Dins del marc de les lleis vigents, totes han de poder viure’s amb normalitat i han de conviure bé en l’espai públic.

L’Ajuntament de Barcelona s’ha dotat d’un servei municipal que, des de la laïcitat, potencia el coneixement especialitzat del fenomen religiós a la ciutat, facilitant la interacció de les diferents opcions entre si i amb el territori de manera no traumàtica, afavorint la seva participació i implicació amb el desenvolupament comunitari i vetllant per la bona convivència i pel respecte a la llibertat de consciència i religió.

El Centre Interreligiós de Barcelona està obert al servei de les entitats religioses i de totes aquelles persones que a títol individual ho requereixein.

Joaquim Mestre i Garrido
Regidor de Drets Civils