Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Sud integració
ASI

AdreçaBRUC 126 AT.
08037 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteEixample
Telèfon653796162
932071798
Correu electrònicmartina@asociacionsud.org
martinapuga@gmail.com
Adreça webwww.sudintegracion.org

DescripcióMISSIÓ.
Sud integració té com a objectius la inserció integral de les persones en situació de carrer i en risc d'exclusió social.

TRAJECTÒRIA.
Durant tres anys l'entitat es va dedicar a dur a terme el seu projecte 5 x Vos, que consistia en col·laborar mensualment amb lliurament d'aliments a menjadors comunitaris de la ciutat de Buenos Aires. El programa es finançava amb l'aportació de socis solidaris de la ciutat de Barcelona.
A partir d'octubre de 2013 es va posar en marxa el projecte a Barcelona: EL BERENAR, que consisteix en acompanyament i assistència alimentària a persones en risc d'exclusió social i es continua executant.

VALORS.
Igualtat - Solidaritat - Respecte per la dignitat humana -Associacionisme.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPersones en risc d'exclusió social
Persones sense llar
TemàticaSalut
Altres
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Alimentació
Assistència psicosocial
Àmbit territorial d'actuacióEixample
Programes o projectes a destacarEL BERENAR: ASSISTÈNCIA ALIMENTÀRIA I ACOMPANYAMENT A PERSONES EN RISC D'ECLUSION SOCIAL.

Es tracta de trobades amb persones en situació de carrer, per compartir amb ells un berenar, escoltar-los, donant atenció i acollida, des del respecte, l'acceptació i l'afecte.

Es troba oberta des d'Octubre de 2013, tots els dimecres de 17 a 20hs.
Compartim a través de la música, poemes i xerrades, creant un clima agradable i alegre. Una relació que no exigeix, no culpabilitza ni agredeix, sinó que acompanya.

Cada persona després de l'activitat es porta una bossa sopar amb: fruita, pasta, plat calent i xampú.
Els voluntaris que participen en l'activitat són treballadors socials, psicòlegs, cambrers, estudiants, músics.
La recollida d'aliments per a aquesta activitat es realitza setmanalment per 25 comerços del barri Dreta de l'Eixample, a més, s'obtenen aliments i altres productes, gràcies a l'aportació d'altres entitats i donacions puntuals.
Donada la gran participació de beneficiaris ens plantegem més dies de trobades per a l'any 2016. És a dir afegir 2 dies mes per setmana. És un projecte pensat per al llarg termini.