Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Sonrisas de Bombay
SdB

AdreçaGran Via de les Corts Catalanes 663 Principal 2a
08010 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteEixample
Telèfon934673445
Correu electrònicproyectos@sonrisasdebombay.org
Adreça webwww.sonrisasdebombay.org

DescripcióSonrisas de Bombay és una ONG que centra la seva acció en la lluita contra la pobresa, en el respecte dels Drets Humans i en la igualtat d’oportunitats a la ciutat de Bombai. Treballem amb les comunitats menys avantatjades de Bombai i, mitjançant la cooperació al desenvolupament, generem eines que promouen canvis estructurals i una
transformació social cap a l’autosuficiència i la igualtat d’oportunitats d’aquestes comunitats que viuen als barris de barraques (slums) de Bombai.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariInfància i joventut
Altres
TemàticaAltres
Activitat o serveiSensibilització
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Programes o projectes a destacarL’acció conjunta amb la comunitat educativa (alumnat, professorat i famílies) és fonamental en el nostre treball de sensibilització. És per això que oferim una sèrie de recursos pedagògics en forma de xerrades, exposicions i vídeos amb l’objectiu de donar a conèixer la situació de Bombai i de l’Índia en matèria de respecte als Drets Humans i del Nen, així com de l’evolució dels Objectius del Mil·lenni. Actualment estem treballant per ampliar i renovar l’oferta de recursos pedagògics per a tot l’àmbit estatal.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa de Drets dels Infants