Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
OBVIUS 3

Adreça
08850 Gavà
ubicar al mapa
Districtefora de Barcelona
Telèfon679531862
Correu electrònicinfo@obvius3.com
Adreça webwww.obvius3.com

DescripcióOBVIUS 3 un estudi de disseny i comunicació accessible. Ajudem a empreses, aplicant disseny i usabilitat a la comunicació, ja sigui en suport web o imprès. Oferim serveis de usabilitat, disseny i desenvolupament web, disseny de papereria corporativa, cartelleria, senyalètica, inclosa la impressió en braille.

Conjuntament, col·laborem amb altres empreses i professionals del sector de la comunicació per oferir-te una solució integral a les teves necessitats.

A més hem llançat un projecte propi, OBVIUSpeople.com un portal web de serveis i llocs accessibles per a gent extraordinària. En aquest portal web recollim llocs, establiments i serveis que estan adaptats per a persones amb discapacitat. Aquest és un projecte per potenciar i promocionar aquelles organitzacions que aposten per l'accessibilitat i també per ajudar als usuaris a trobar informació adaptada a les seves necessitats.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariGent gran
Persones amb discapacitat
Persones amb malaltia mental
Persones en risc d'exclusió social
Població en general
TemàticaAltres
Activitat o serveiParticipació
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Programes o projectes a destacarOBVIUSpeople.com és un portal web creat per OBVIUS 3, amb la intenció de recollir llocs, establiments i serveis que estan adaptats per a persones amb discapacitat. L'objectiu d'aquest projecte és promocionar aquelles organitzacions que aposten per l'accessibilitat i per això les donem a conèixer al nostre portal web, també volem ajudar als usuaris a trobar informació adaptada a les seves necessitats.

El nostre compromís amb l'accessibilitat ens obliga a incloure en aquest portal, únicament llocs amb un mínim nivell d'accessibilitat, que estiguin adaptats per a discapacitat visual, auditiva, motriu i/o intel·lectual.

Els llocs, establiments i serveis inclosos en aquest portal es van incrementant i actualitzant periòdicament.
Disposar d'una fitxa a OBVIUSpeople amb les dades de l'empresa en és completament gratuït.