Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Roger Torné
FRT

AdreçaRambla Catalunya, 60 Principal 2a
08007 BARCELONA
ubicar al mapa
DistricteEixample
Telèfon934676206
Correu electrònicinfo@fundrogertorne.org
rrvila@pimec.org
Adreça webhttp://lacasadelaire.org/

DescripcióMissió

En l'actualitat, conscients de la creixent incidència dels factors mediambientals en la salut dels nens, la Fundació Privada Roger Torné desitja contribuir a la millora d'aquesta, en la població infantil d'entre 3 i 16 anys, des d'un model d'actuació de caràcter preventiu. Sabem que un entorn natural no és suficient per garantir la salut dels infants, per la qual cosa en la Fundació dediquem part dels nostres esforços a ensenyar a les famílies i als nens a adoptar hàbits de vida saludables i perdurables.

L'acció social de la nostra Fundació es dirigeix a tots aquells nens que, a causa de tractaments perllongats per afeccions respiratòries i necessitats socioeconòmiques, no puguin accedir ni gaudir d'unes condicions mediambientals adequades.

La impossibilitat d'escometre els problemes de salut de tota la població infantil fan del treball en xarxa un dels objectius prioritaris de la Fundació Privada Roger Torné. Per aquest motiu, mantenim la nostra línia de cooperació amb altres organitzacions amb les quals compartim un compromís amb la infància.

A la Fundació Privada Roger Torné entenem que la nostra acció no ha de limitar-se a la nostra tasca actual, sinó que el nostre compromís de futur amb la societat ha de ser la difusió i la sensibilització de la importància i la incidència de l'entorn pre i postnatal a la salut infantil. A més, recolzem i promovem, en la mesura de les nostres possibilitats, totes aquelles iniciatives que tinguin aquest objectiu.

La nostra missió: Millora del benestar infantil, educació respiratòria i sensibilitzar sobre factors mediambientals

Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariInfància i joventut
TemàticaLleure
Activitat o serveiAltres
Àmbit territorial d'actuacióBarcelona ciutat
Programes o projectes a destacarLA CASA DE L'AIRE