Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Joia

AdreçaAvinguda Josep Tarradellas 19-21
08029 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSants - Montjuïc
Telèfon934520467
Correu electrònicjoia@fundaciojoia.org
Adreça webwww.fundaciojoia.org

DescripcióFundació Joia és una entitat sense afany de lucre que ofereix serveis d’inserció en salut mental a través dels seus 10 serveis d’utilitat pública repartits per tota Barcelona i la seva àrea metropolitana. Generem itineraris d’èxit per a cada usuari analitzant les seves capacitats i la seva demanda, alhora que també generem oportunitats de treball dins i fora del mercat protegit on donem un suport contant al treballador i a l’empresa contractant.

Comptem amb més de 100 professionals experts en aquest camp que estan altament especialitzats i tota la fundació està implicada en la innovació i el treball en xarxa amb els diferents agents socials per assegurar l’èxit en els nostres serveis i projectes.

Som una entitat econòmicament sanejada i amb una política econòmica transparent. Tots els professionals de Joia i les seves instal·lacions tenen al seu abast les últimes tecnologies, cosa que ens permet treballar de forma integrada i cohesionada entre totes les àrees i serveis. Facilitem la formació i la promoció dels nostres professionals per garantir l’excel·lència en la nostra tasca.

A més, estem compromesos amb la sensibilització en salut mental i per això desenvolupem tota una línea d’actuació on promocionem la salut mental per modificar l’estigma i els prejudicis que es generen a la societat envers els trastorns mentals.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariDones
TemàticaTreball/ocupació
Activitat o serveiInserció sociolaboral
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacarLa Fundació Joia treballa cada dia per motivar, definir i donar a conèixer les capacitats de les persones afectades per trastorns de salut mental, i vol aconseguir la total normalització en els processos d’inserció social i laboral en salut mental. Per això, volem ser referent d’innovació professional permanent en la implantació de noves accions d’inclusió que donin resposta a necessitats no cobertes, en col•laboració amb organitzacions i administracions amb objectius comuns.

Volem ser referent de qualitat consolidada en l’àmbit de la salut mental amb un elevat nivell d’excel•lència en la prestació dels nostres serveis i volem que els nostres donants adquireixin un compromís amb la fundació i amb la nostra tasca social. Treballem per poder multiplicar les oportunitats de treball dins i fora del mercat protegit amb les millors condicions per a l’empresari i el futur treballador.

Finalment, volem aconseguir una societat sensibilitzada i conscienciada envers els trastorns mentals i que aposti per una economia social.
Xarxes d'acció de l'ArcordXarxa d'economia social de Barcelona