Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Associació d'Ajuda als Toxicòmans
A.A.T.

AdreçaC/ de la Riera de Sant Miquel 1 Bis Àtic 1a
08006 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteGràcia
Telèfon932374550
932376042
Correu electrònicaatbarna@pangea.org
Adreça webwww.aatbarna.org

DescripcióSom una Associació fundada l'any 1981 que oferim una atenció integral a les persones toxicòmanies que ho sol·liciten amb l'objectiu que puguin superar el seu problema d'adicció, millorar la seva qualitat de vida i afavorir la seva integració social. Aquesta atenció es realitza mitjançant centres terapèutics propis d'àmbit residencial, tractament diürn en centres de dia i seguiments terapèutics.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPersones drogodependents
TemàticaDrogodependències
Activitat o serveiAltres
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacar- Servei d'Informació i Orientació a drogodependents i a les seves famílies a la seu social (Barcelona).
- Comunitat Terapèutica "Igualada", a la ciutat d'Igualada, destinada a la rehabilitació i reinserció de drogodependents.
- Centre d'Atenció a la Dona (CAM), a la ciutat d'Hospitalet de Llobregat.
- Dos pisos de suport social per a drogodependents a L'Hospitalet de Llobregat.
- Centre de Dia "L'Oblit" a L'Hospitalet de Llobregat que ofereix tractament ambulatori diürn a persones amb problemes de drogodependència.
- Centre d'Activitats Sta. Eulàlia a L'Hospitalet de Llobregat que ofereix tallers de manualitats per a persones amb problema d'alcoholisme.
- Programa Individualitzat per al Tractament de les Drogodependències (PITD) en el Centre Penitenciari de Joves "Quatre Camins" (La Roca del Vallés).
- Programa de Prevenció Escolar: xerrades informatives i de prevenció a escoles i instituts que ho sol·liciten (Barcelona ciutat i altres municipis de la província: Cardedeu, Sant Just d'Esvern, Premià de Mar...).
- Programa d'Acompanyament a la Vida Autònoma (Barcelona i Hospitalet de Llobregat).
- Programa d'autoajuda a la seu social (Barcelona).