Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

El Compromís ciutadà per la sostenibilitat defineix 10 objectius i un període per desenvolupar-los: 2002-2012. A mida que s'acosta el final del termini, es fa més necessari mirar enrere amb perspectiva. Constatar els avenços assolits dóna nous ànims per continuar i fer aflorar els reptes pendents fa possible abordar-los. Així, enguany es convoca la Segona Convenció de signants del Compromís ciutadà per la sostenibilitat amb els propòsits d'avaluar col·lectivament l'Agenda 21, donar visibilitat a la feina feta per la xarxa de signants, detectar necessitats emergents i noves tendències i planificar el treball pels propers anys.
La Convenció no és un acte puntual, sinó un procés que s'ha desenvolupat des de maig del 2010 fins al gener del 2011, i que generarà una continuïtat a través de projectes en xarxa sorgits de tot el procés.

noticia
Els vídeos de la Convenció ja són a la web
La xarxa de signants es va presentar davant el públic assistent a la trobada del 14 de gener amb una història audiovisual. Entitats, empreses, universitats i escoles van aparèixer davant els nostres ulls per mostrar-nos les relacions que fan dels signants una veritable xarxa. Ja podeu veure l'audiovisual El camí de la transformació. Segur que us hi veureu reflectits! També podeu trobar el vídeo del cicle Transicions cap a una Barcelona més sostenible.

noticia

Animeu-vos a participar als projectes de la xarxa
Horts comunitaris, models de participació, moneda social i planificació urbanística són alguns dels temes de què es parla a la xarxa virtual dels signants, cada dia més activa. Ja són més de 120 membres, que participen en 20 grups de treball. Es fan propostes, es plantegen dubtes i col•laboracions i alguns grups ja estan passant a l'acció! Animeu-vos i entreu a la xarxa!
Més informació:
Secretaria Agenda 21 c. Nil Fabra 20, 08012 Barcelona Tel. 93 256 25 93 agenda21@bcn.cat